2013. július 13., szombat

NYÁRI KLIPFORGATÁS


Ismét sor került egy klipkészítésre. Ezúttal hét közepére, szerdai napra időzítettük a küldetést. Barátaik az Orbán tesók kapták újra a megbízatást. Mekkora mázli, hogy helyben le tudtuk bonyolítani a hadműveletet.

A 'Valaki indul' című dal annyi képpel van a szövegében megáldva, hogy nehéz volt a választás a klip témáját illetően, de abban mindannyian egyetértettünk, hogy dinamikus dalhoz valami mozgalmas klip illik, így hát belekapaszkodva a 'seggét rázza és ordít bennem, ha nincsen ülés állva tekerjem' sorba, úgy döntöttem, hogy kell benne BMX-nek és egyéb guruló dolognak lenni :)
Helyszínéül a Városligetet választottuk mindenki nagy megelégedésére, nem sejtve még a magas UV sugárzás eredményeként létrejött póló nyak alakú leégéseket...
A forgatás során új barátokra is szert tettünk, nagyon jó fej göris, triálos, bmx-es srácokkal ismerkedtünk meg.
Segítettek továbbá gyönyörű lányismerőseink, hála és köszönet mindannyiuknak.
Nem titok, hogy a klipben megjelenik a halál is, bár mókás alakban... figyelmeztetve bennünket az élet múlékonyságára vagy valami ilyesmi. A klipben természetesen csinos lányok és formás fenekek is lesznek a férfinép legnagyobb megelégedésére. Ízelítőül néhány werkfotó, és az Orbán fivérek mókás előzetese.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése