2015. december 31., csütörtök

ÉVZÁRÓ

Ha 2015 januárjában azt mondták volna, hogy ebben az évben Budapestre költözik a zenekar és a Dürerben fog próbálni, hogy 2016-ban az első koncertjét a Kuplungban (január 7. gyertek el!) adja, akkor biztosan felhúzom a bal szemöldökömet.
Persze nem azért mert nem hinnék magunkban, csak eddig mindig sokszor lett átírva a forgatókönyv és volt pár érdekes kanyar a sztoriban.
Idén trió voltunk, vettünk fel új számot, vettünk fel régi számot, játszottunk kis klubokban, nyári fesztiválon, koleszokban, ebben az évben nem verekedtünk, biztosan a korral jár :) (a Bogár lehet, hogy mégis, de nem kötötte az orrunkra).

"Üss és fuss el másképp véged, egy magad kaparta lyukban végzed..."

Ősszel a fővárosba költöztünk, aztán meg egy kicsit lejjebb is, mert az első próbahely kissé magasan volt és mire ide-oda pakolásztunk zenélni már nem is maradt erőnk. Az első a harmadikon volt, a második a pincében, érezhetően felfelé törünk, mint a talajvíz :D
Az volt a terv, hogy felveszünk egy nagylemeznyi anyagot, de ez még várat magára, dalból van elég, mutatóba rögzítettünk egy igen régóta játszott számunkat, hogy milyen hangulatú anyagra gondoltunk:

Mindenképpen jól éreztünk magunkat idén, bár én sokat morgok mindig, de amikor vissza tekintünk, akkor kiderül, hogy idén is haladtunk előre makacsul, büszkén és zajosan.

Volt ilyen (Angus Music Club)

Meg ilyen (Nortyx stúdió)

Pláne (Kunfehértó Sör és Grill fesztivál)

De ilyen is :D (Marek kollégium) Forever alone

Remélem nektek is olyan izgalmas, boldogságot hozó új évetek lesz, mint amiben mi is bízunk, hogy eljő :)
BÚÉK!
Mátyás




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése