2018. január 20., szombat

HELLO HELLO...

Majdnem pont egy éve jelentkeztünk utoljára. Azóta pihentünk, lappangtunk,  átalakultunk és most terjedünk, mint a pletyka.
Egy év telt el azóta, hogy utolsó bejegyzésünket tettük itt a blogon, akkor egy kis összefoglaló volt az évről, azóta sok minden történt, de a legfontosabb az, hogy új felállással jelentkezik a banda:

Vágner Mátyás ének/basszusgitár
Balvin Nándor gitár
Balassa Krisztián dobok


Székhelyünk újra Kaposvár, bár ez elég képlékeny, leginkább csak a próbákra terjed ki, mozgásban vagyunk. Pár napja mindenféle fontosabb koncertet megelőzve egy premier előtti eseményen mutattuk meg magunkat a bennfenteseknek a próbatermünkben, ami egy klub is egyben, igyekszünk vele megzavarni a helyi zenei élet állóvizét.
Mindig kétséges, hogyan tud együtt dolgozni három, egymás számára korábban ismeretlen arc. Elmondhatjuk, hogy eddig bármiféle bunyó nélkül sikerül egyfelé tartani, ehhez nem utolsó sorban sok sör is kellett a türelem mellé, de a jó hír, hogy a kapcsolat első gyümölcsei máris éretten virítanak: új dalt mutattunk be Sötét víz címmel és jelenleg továbbiakon dolgozunk.
Ha pedig találkozni szeretnétek velünk nincs más dolgotok, mint figyelni az eseményeket és koncertre járni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése