2016. december 30., péntek

VÉGE VAN?


Ennyi volt? Konyec? Lezárul egy korszak? Kalap, kabát?
Az évnek biztosan, alig vonszolja már magát, minden más jó dolog remélhetőleg folytatódik 2017-ben is. Felmerül a kérdés, hogy milyen éve volt a zenekarnak. Volt benne jó is meg rossz is, zömében jó :)
Idén két új klip készült:
Az Annyi bánat egy igen régi dalunk, kedves barátainkkal készítettünk hozzá animációkkal tűzdelt videót. Ez volt az első számunk, ami országos rádió figyelmét is felkeltette, az MR2 Petőfiben debütált. Akkor még nem tudtuk, de ez a tendencia folytatódott nyáron is...
Voltak klassz koncertek, részemről az esztergomi volt a kedvenc.
Nyár elején aztán jött az újabb lendület, a frissen felvett Nyár című dalunk ismét felkeltette a rádió figyelmét, ez már rendes műsorszórásba is került. 
Jöttek sorba a kedves képek barátoktól, ismerősöktől, hogy épp minket hallgatnak a kocsiban :)
Balázzsal riportra mentünk, hogy tervekről, álmokról, dalokról, koncertekről, zenéről beszélgessünk Majoros Ritával a Dalra magyarban.
Nyár óta kicsit szétszéledtünk mindenféle egyéb tevékenységek miatt, de még ez sem gátolt meg minket, hogy összehozzunk egy crossover munkát a Uknow Duóval. Egy egészen újfajta közönséget vonzott be ez a kis szerelmes dalocska Stefivel. Klipet is készítettünk hozzá mindenki örömére :)
Azóta pedig egy lehetetlen küldetésen fáradozom, az évek során felhalmozódott nagyon sok dalból próbálok végre egy hagyományos értelembe vett nagylemezt összehozni. Nem könnyű, de nem is lehetetlen vállalkozás ezt a stílusilag meglehetősen sokféle anyagot egységbe kovácsolni.
Szerintem kalandos év volt :)

Azt kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon Boldog és Tartalmas évetek a 2017-es!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése