2016. december 28., szerda

DE MIT ADOTT NEKÜNK AZ ANGUS? I.

A bandának például egy piros kanapét az első klipünk forgatására. Vincétől meg számtalan jó tanácsot, tippet, trükköt, ötletet, lehetőséget. Ne csak a megszűnt klubokról essék szó, itt ez a jó kis hely, menj le egy koncertre.

Eddig 14 koncertünk volt a zenekarral az Angus Music Clubban, szóval egyfajta bázisnak mondható, itt gyűjtöttük össze a helyi közönségünk java részét.
Klasszikus csőpince, ha Budapestre teleportálnánk minden este tele lenne egyetemistával, most inkább az élőzene hírére telik meg elsősorban.

Mindent látott backstage-ében történnek néha a legnagyobb bulik, de volt hogy kései fellépőként el is aludtam benne párszor. Én egyébként a 90-es évek végén mint próbatermet ismertem meg ezt a helyet, de elképesztő módon kiderült, hogy még a faterom is zenélt itt a 60-as években (magyar nótát, tercprímás volt, ne kérdezd mi az...).
Amikor a mindig lelkes közönség akkora önbizalmat adott, hogy komolyabban nekiálljunk a zenélésnek, az első klipünkhöz innen kértük kölcsön a piros retro kanapét, hogy kivigyük a Gyertyános völgybe díszletként.
Úgyhogy elmondhatjuk, hogy az Angus bútora szerepelt az RTL klubon az X-faktor Bandacsatájában :D (nem vicc ITT A LINK)
Tehát ami a Beatlesnek a Cavern club volt Liverpoolban, az nekünk az Angus volt Kaposváron. Vince és Ildi jó indulatának köszönhetően a belépők árát mindig a banda fejlesztésére, klipre, stúdiózásra, logisztikára tudtuk fordítani. Még magát a belépőjegyet is magunk nyomtattuk otthon, hogy azon is spóroljunk :)
Ti meg mind segítettetek nekünk hol egy sörért, hol belépőért pakolni, jegyet szedni, berúgni, józanodni, sírni, nevetni...
Egyébként most pénteken punkkoncert az Angusban, gyertek el!
GEREBJE ÉS TAIGETOSZ POZITÍV KONCERT
Sztorizás folyt. köv.



Ja, itt az ominózus klip a kanapéval :)

                                    


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése