2016. november 17., csütörtök

A POGO AZ NEM EGY TÁNC! II.











2010-ben volt még egy nagyszabású esemény, a Jam Night II.a POGO-ban - persze másoknak még sok másik nagy esemény volt - de mi már csak a Grimasz néven újranyitott helyen játszottunk legközelebb. 
    Máig nem értem, hogy kerültünk rá ekkora betűkkel a plakátra, de ezek a szorgosan megszervezett esték mindig jól sikerültek, összejöttek a zenészek, tombolt a közönség, mindenki igyekezett nem kiszáradni ;) Aztán a POGO elenyészett és mi átpártoltunk az Angus Music Clubba.
    A háttérben azonban folytak a munkálatok és a hely újra feltámadt, ahogy a klub, mi is nevet váltottunk. A házigazda, Bence felkért minket a Grimasz nyitóbulijára, annyian voltak kíváncsiak az eseményre, hogy a Google térkép behorpadt Kaposvárnál.
 Grimasz nyitóbuli képei
   Legnagyobb karcolásunkat ebben a klubban a 5tension zenekarral karöltve követtük el, fullház volt, és a hely szelleméhez méltóan pogóztak a fiatalok. Emlékszem a másik banda tagjainak arcára amikor a bevétel rájuk eső részét kézbe kapták... aztán a hangjukra, ahogy ordítva távoztak a zsével a pult irányába.

    Rebinek akkor támadt a "jó" szokása, hogy ellopkodta a színpadi Jägert, amit aztán lelkesen körbe is kínált - úgy 10-20 embernek.
Mindig élmény hazai közönségnek játszani, személyesebb a hangulat,őrültebb a banda.
A Grimasz női mosdója, ahol a selfie születik
 
    Úgy rémlik utoljára egy klip premiert szerveztünk ide, amikor sehogy sem akart a kivetítő a laptoppal kommunikálni, aznap este semmi sem jött össze.
     Bence próbálta tartani a hangulatot azzal, hogy egy általa kevert - nagyszerűnek vélt - italt adott egy 3 decis pohárban.Tologattam jobbra balra, míg egy részeg pofa legnagyobb szerencsémre leverte az asztalról. A velünk levő lányok jól kinevettek, hogy megúsztam az ivást, mire a semmiből odalibbent a balesetet látó házigazda egy frissen töltött új pohárral. Nem hallottam, de sejtettem, hogy a csajokat némán rázza a röhögés...

Szép emlékek :) Viszlát POGO! Viszlát Grimasz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése